Thursday, 14 March 2013
BEEF lASAGNA air tangan master chef
Selang sehari makan lasagna.... mula-mula buat terlebih sudah pastanya, master chef buat tiga lapisan, aku tak berapa suka pasta berlapis-lapis. Disebabkan master chef buat intinya terlebih sudah.... ada lagi balance so buat pulak untuk kali ke dua tapi kali ni lasagna ala-ala secret receipe gitu.......iaitu hanya menggunakan satu lapisan pasta kemudian dilapiskan dengan daging (inti) diikuti sos putih yang tebal (saje lebih-lebihkan baru sedap) dan akhir sekali barulah ditaburkan cheese.... kalau macam ni selalu... mau berketak-ketak lemak akakk auuu.
Yang ni terlebih sudah pastanya.....
Yang ni super yummy .....
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
6 comments:
sedap dan terliur lak nengoknya nie..:0
betullah ummu...nampak sedap kan...?
sedapnyer... nampak menyelerakan..
akak ambil resepi kerabu style kelantan tu ye... teringat mkn kerabu kacang beko masa pegi rumah mak saudara suami... sdp sungguh! terima kasih sharing resepi tu..
@ ummuaidan
siannya mak buyung buatla senang jer..
@yan's
ye memang sedap lemak berkrim...
@kak madiha
betul tu kak kalau buat kerabu tu makan bertambah2
wah nampak sedaplah... tq ke blog KA n dh follow sini juga ye
salam. bundo kalau makan mendaalah ni tak boleh makan banyak. sesudu je cukup. takooot haha. tapi kalau anak2 biasalah. belasah je sebab sedap.
Post a Comment